Blauwe Bessen Parfait met Chocoladekruimels

Blauwe Bessen Parfait met Chocoladekruimels

Je kent ze vast wel van social media als Pinterest en Instagram, van die lekkere toetjes met heeel veel laagjes die je eigenlijk gewoon meteen op wilt eten. Door je scherm heen 😉 Als dat toch eens kon…

Deze week probeerde ik ook zoiets te maken en dat is echt heel goed gelukt! Ik had nog een paar plakken Chocoliscious Cake liggen, dus die besloot ik te verkruimelen en te combineren met kokosyoghurt en blauwe bessen. In één woord: Goddelijk! Zo lekker!

En zoiets is trouwens ook lekker snel klaar. Handig wanneer je eters krijgt en ook een luxe toetje op tafel wilt zetten. Eigenlijk hoef je dan alleen een cake te bakken (die je trouwens ook bij de koffie kunt serveren met een klodder kokosroom erop en wat aardbeien) en daarna gebruik je deze ook nog in het toetje.

Blauwe Bessen Parfait met Chocoladekruimels
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediënten
  • 2 plakken Chocoliscious Cake (bereid volgens de instructies op de verpakking)
  • 400 ml kokosyoghurt
  • 200g blauwe bessen
Bereiding
  1. Verkruimel de cake en verdeel ⅓ deel over de bodem van 4 mooie glaasjes.
  2. Verdeel hier de helft van de yoghurt over, ⅓ deel van de chocolade cake-kruimels en vervolgens de helft van de blauwe bessen.
  3. Eindig met de rest van de kokosyoghurt, de rest van de chocolade cake-kruimels en de laatste blauwe bessen.
  4. Serveer koud.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.