Paleo Viskroketjes - Paleo Lunch preview
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2-3
Ingredi├źnten
  • 300g groene bakbanaan
  • 130g kabeljauwfilet, in blokjes
  • 3 el verse koriander
  • ┬Ż tl zout
  • 1 + 3 el kokosolie
Bereiding
  1. Schil de bakbanaan en snijd deze in plakjes.
  2. Maal de plakjes bakbanaan samen met de blokjes kabeljauw, koriander, zout en 1 el kokosolie fijn in een foodprocessor.
  3. Vorm met de hand 12-15 kleine kroketjes van het mengsel en leg deze op een bord.
  4. Verhit de overige kokosolie in een koekenpan en bak hierin de kroketjes rondom goudbruin en gaar, in ongeveer 5-6 minuten.
  5. Serveer met komkommersticks, fruit en guacamole om in te dippen.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.be/lunch-be/paleo-viskroketjes/