Zilte Zeegroenten met Hollandse Garnalen
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 1 el ghee
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijn gesneden
  • 200g gemengde zeegroenten (lamsoor, zeekraal, schorrenkruid)
  • 150g Hollandse garnalen, gekookt en gepeld
  • 2 el citroensap
Bereiding
  1. Verhit de ghee in een hapjespan en bak hierin de ui zachtjes aan.
  2. Voeg de knoflook toe en bak deze een halve minuut mee voor je de zeegroenten erbij doet.
  3. Bak de zeegroenten in 1-2 minuten al omscheppend wat zachter. Bak ze niet te lang, beetgaar zijn ze het lekkerste.
  4. Haal de pan van het vuur en schep de garnalen en het citroensap door het gerecht.
  5. Verdeel over 2 borden en serveer meteen.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.be/diner-be/zilte-zeegroenten-hollandse-garnalen/