Groene wraps
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediƫnten
  • 1 groene bakbanaan
  • 200g boerenkool, gesneden
  • 60g kokosolie
  • ½ tl zout
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 150 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Verwijder de schil van de groene bakbanaan (dat gaat niet altijd even gemakkelijk) en snijd de banaan in plakjes.
  3. Combineer bakbanaan, boerenkool, kokosolie en zout in een foodprocessor en maal tot een gladde, groene massa.
  4. Verdeel de massa over de bakplaat en strijk deze glad met de achterkant van een lepel; zorg dat de wrap ongeveer 0,5 cm dik is.
  5. Bak de wrap in 50 minuten gaar. Snijd in vier gelijke stukken en vul met een vulling naar keuze.
Tip: lekker met sla, worst en een sausje naar keuze, bijvoorbeeld wat mayonaise.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.be/groente-be/groene-wraps/