Japanse steak met mangosalsa
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediënten
  • Bief stuk - 2 stuks
  • Olijfolie - 3 el
  • Coconut Aminos - 2 el
  • Gemberwortel - 2 cm, geschild en geraspt
  • Knoflook - 2 tenen, gepeld en uitgeperst
  • Citroensap - 1 el
  • Kokosolie - 1 el
  • Mango - 1 stuk, rijp
  • Bosui - 1, in ringetjes gesneden
  • Koriander - 4 el, vers, fijn gesneden
Bereiding
  1. Meng in een kom de olijf olie, coconut aminos, gemberwortel, knoflook en citroensap. Wentel de biefstukken door de marinade en dek af met folie of een deksel. Laat de biefstukken zo ten minste 1 uur marineren in de koelkast. (nog beter is om ze een hele nacht te laten marineren)
  2. Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en vervolgens in blokjes. Meng met de bosui en koriander.
  3. Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak hierin de bief stukken in 3-4 minuten per kant rosé, af hankelijk van de dikte van het vlees.
  4. Serveer de bief stukken met de mangosalsa.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.be/fruit-be/japanse-steak-met-mangosalsa/