Marokkaans Gestoofde Kip
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Dit recept bevat nachtschades.
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • Kipfilet - 2 stuks (ca. 400g)
  • Uien - 2, in dunne halve ringen
  • Courgette - 1, in blokjes
  • Aubergine - 1, in blokjes
  • Kerstomaatjes - 150g, gehalveerd
  • Ras el Hanout - 1 tl
  • Kaneel - 1 tl
  • Knoflookpoeder - ½ tl
  • Kurkuma - ¼ tl
  • Peper - naar smaak
  • Zout - naar smaak
  • Santen - 2 el, fijngehakt
  • Koriander - Vers, 2 el, gehakt
Bereiding
  1. Leg de kipfilets op de bodem van de CrockPot en verdeel er de uien overheen en bestrooi met de
  2. gedroogde kruiden en de gehakte Santen.
  3. Verdeel de andere groenten er overheen, doe het deksel op de pan, stel de timer van de CrockPot
  4. in op 6 uur en zet hem op laag.
  5. Trek voor het serveren de kipfilets uit elkaar met een vork, en schep alles goed door elkaar.
  6. Verdeel het gerecht over 2 borden en garneer met de verse koriander. Eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.be/diner-be/crockpot-marokkaans-gestoofde-kip/