Paleo 'Blondies'
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Ingrediënten
  • 60 gram kokosolie
  • 75 gram ahornsiroop
  • 60 gram witte amandelpasta
  • 1 ei
  • 2 el citroensap
  • 125 gram amandelmeel
  • Snuf zeezout
  • 4 gram bakzout (ongeveer ¾ theelepel)
  • 125 gram rozijnen
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Vet een vierkante bakvorm in van 20x20 cm of neem een springvorm.
  3. Smelt de kokosolie en laat deze weer afkoelen totdat deze lauw is
  4. Vermeng de kokosolie, ahornsiroop, witte amandelpasta, het ei en de citroensap. Klop dit kort door met een handmixer.
  5. Voeg de amandelmeel, zeezout en bakzout toe en roer dit snel tot een egale massa,
  6. Meng de rozijnen erdoor en giet het mengsel in de bakvorm
  7. Bak in 20 tot 25 minuten goudbruin en gaar in de oven.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.be/dessert-be/paleo-blondies/