BLT Puntpaprika’s
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediënten
  • 2 flinke puntpaprika’s
  • 250 gram cherrytomaatjes
  • Flinke hand babysla
  • 2 avocado’s
  • 200 gram biologische spekjes
  • 1 el (zelfgemaakte) mayonaise
  • 1 el citroensap
  • Peper en zeezout
Bereiding
  1. Bak de spekjes uit, schep ze uit het spekvet en laat iets afkoelen.
  2. Snij de puntpaprika’s in de lengte door de midden, verwijder de zaadlijsten en spoel goed af.
  3. Halveer de cherrytomaatjes.
  4. Halveer de avocado’s, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil en snij in blokjes.
  5. Hussel de avocado, tomaatjes, spekjes, mayonaise en citroensap door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
  6. Vul de puntpaprika’s met een laagje slablaadjes en verdeel het avocado/tomaten mengsel over de paprika’s.
  7. Eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.be/lunch-be/blt-puntpaprikas/