EetPaleo Suikervrij

EetPaleo Suikervrij helpt jou voor eens en voor altijd van je suikerverslaving af te komen.
Het is geen extreme detox, geen sapkuur, maar afkicken met écht eten. Afkicken terwijl je je lichaam optimaal voedt en nog lekker eet ook. Zodat jij de zoetigheid niet eens mist!
EetPaleo Suikervrij is een programma welke je gewoon in je dagelijks leven vol kan houden. Ook wanneer je een drukke baan en een gezin hebt. Zelfs wanneer je niet zo van koken houdt. Je hebt er slechts 21 dagen voor nodig. En ik help je er doorheen.
EetPaleo Suikervrij biedt je alle informatie die je nodig hebt, inclusief heerlijke en makkelijke recepten. Een uitgebreid maaltijdplan en zelfs de boodschappenlijst staat al voor je klaar.

Ben jij klaar met suiker?

Doen dan mee met EetPaleo Suikervrij

Ik doe mee!
“Ik eet al een hele tijd Paleo, maar het enige waar ik nog moeite mee heb is zoetigheid.”
“Ik kan die lekkere Paleo baksels maar niet laten staan.”
Klinkt dat jou bekend in de oren?
 • Heb je nog altijd behoefte aan brood of melkproducten?
 • Een onweerstaanbare behoefte aan iets zoets?
 • Of gruwel jij van het idee om een hartig ontbijt te eten?
Dan is de kans groot dat je last hebt van een suikerverslaving.
Of je nu Paleo eet of niet, het kan er zomaar insluipen. Voor je het weet wordt je leven beheerst door zoetigheid. Denk je constant aan eten. Ben je moe wanneer je niet eet en kost het je de grootste moeite om een paar kilo’s kwijt te raken.
Gelukkig hoef je dat niet zomaar te accepteren. Het kan ook anders! En het is niet eens moeilijk. Geef jezelf 21 dagen om af te kicken van je suikerverslaving en je zult je heel veel beter voelen.
Geef jezelf 21 dagen om af te kicken van je suikerverslaving en je zult je heel veel beter voelen.
Het is niet eens moeilijk!EetPaleo Suikervrij
Wat dacht je van:
 • Meer energie
 • Betere slaap
 • Verlost van kleine pijntjes en andere symptomen
 • Moeiteloos vet verbranden
 • Nooit meer diëten
 • Een sterker immuunsysteem
 • En het beste: je leven staat niet meer in het teken van suiker
Klinkt goed, toch? En is dat niet wat je altijd al hebt proberen te bereiken met andere dieetplannen?
EetPaleo Suikervrij is een programma welke je gewoon in je dagelijks leven vol kan houden.
Ook wanneer je een drukke baan en een gezin hebt.
Zelfs wanneer je niet zo van koken houdt.EetPaleo Suikervrij
Je hoeft er niet voor naar speciale winkels om je boodschappen te halen. De ingrediënten haal je gewoon bij je eigen vertrouwde supermarkt. Zo simpel is het.
21 dagen lang begeleid ik jou tijdens het afkicken. Je ontvangt heel veel praktische tips & trucs, een maaltijdplan, boodschappenlijsten en 60 heerlijke en unieke recepten. Zonder ingewikkelde ingrediënten of technieken, zodat iedereen ze maken kan.
Ik maak afkicken van je suikerverslaving makkelijk én lekker. Zodat jij het zonder moeite vol kan houden én na afloop van het programma niet in je oude gewoontes terugvalt.
Dit krijg je:
 • Een dik ebook met maar liefst 193 pagina’s.
 • Een maaltijdplan voor 21 dagen.
 • Drie boodschappenlijsten die je uit kunt printen en mee naar de winkel kunt nemen.
 • Heel veel informatie met praktische tips & trucs.
 • 60 nieuwe, unieke recepten
Na aanschaf kun je het ebook direct downloaden en kun je meteen aan de slag. Je hoeft niet op de postbode te wachten.

Ben jij klaar met suiker?

Doen dan mee met EetPaleo Suikervrij

Ik doe mee!
EetPaleo Suikervrij is mijn ‘bijbel’. Dit boek is mijn basis en leidraad.Karin

José

Ik ben creatiever gaan koken door het boek. Heb lk een product niet in huis, ga ik gewoon kijken wat heb ik wel, tot nu toe was alles op deze manier heerlijk. Ik ben 75 jaar en heb dank zij jouw boeken een heel nieuwe manier van koken geleerd. Mijn echtgenoot eet alles mee en geniet er iedere dag van. Hij was niet makkelijk voorheen met eten, nu is hij de natuurlijke smaken gaan waarderen.

Sandy

De 3 weken zijn voorbij gevlogen! Het was makkelijk vol te houden en de recepten waren super makkelijk en lekker. Door de goede uitleg konden we in de derde week zelf een diner samenstellen. Dit resulteerde in een T-bone steak met zoete aardappel frietjes ? Omdat mijn vriend en ik ons er zo goed bij voelen (en zelfs afgevallen zijn) besluiten we zo veel mogelijk suikervrij te blijven eten.

Olga

Ik vind de recepten en boodschappenlijstjes superhandig, in een uur alles voor de week in huis, zodat ik ook meer vrije tijd heb en niet hoef na te denken wat ik moet eten. De maaltijden zijn ook gemakkelijk te maken, zijn snel klaar en kosten ook niet meteen de hoofdprijs.

Mel

Mijn favoriete onderdeel is het receptenoverzicht. Ik zal me niet zo snel aan een dagmenu houden, dus ik kies er willekeurig een recept uit. De boodschappenlijst zal ik daarom ook niet in die vorm gebruiken.
Ik zou het boek zeker aan iemand aanraden omdat het duidelijk is, mooi vormgegeven en inspirerend is.

Hilda

Ik volg het eetplan nu vier weken en zonder mij te wegen, merk ik dat ik erg ben afgevallen. Van maat 46 naar maat 42. Ik ben erg fit en energiek. Kan me beter concentreren op mijn werk. Ik heb niet meer 4 of 5 keer per dag ontlasting en ik kan het beter ophouden. In januari word ik 60 en ik had het gevoel dat er een langzame aftakeling in gang was gezet, maar die lijkt nu weer te keren. Daarom zou ik je boek met enthousiasme ook aan anderen aanraden.

Peter

Na het hele 21 daagse suikervrij programma gevolgd te hebben, voel ik me top fit! Ik had daarvoor vaak last van een after dinner dip of dat ik me zo flauw voelde. De eerste dagen was het even wennen om geen suiker te eten, maar al snel kreeg ik de hele dag door steeds meer energie. De trek in zoetigheid werd steeds minder. Ik heb als actieve man van 1,83 de porties wat groter gemaakt, om te voorkomen dat ik niet te veel zou afvallen. (Overigens ben ik wel meer dan 5 kilo kwijt! )