Review: BoxBites

Boxbites review

Kennen jullie BoxBites al? BoxBites zoekt de hele wereld af naar de allerbeste snacks, snacks met een goed verhaal. Zo kun je verantwoord én lekker snacken. Daarnaast bezorgen ze zo’n snackbox ook gewoon bij je thuis óf op je werk. Veel handiger dan die snackautomaat op kantoor!!
In principe is BoxBites bedoeld voor degenen die hun dag op kantoor doorbrengen; een energiedipje wil daar nog wel eens voorkomen. Wat fijne snacks zijn dan wel handig! Snacks waar je geen buikpijn van krijgt en waar je niet van gaat stuiteren vanwege de hoeveelheid suikers.

Alle BoxBites zijn overigens glutenvrij (super!!).

Ik mocht een sample box proberen en tsja, dat was echt geen straf!

Boxbites review-2

Mijn box arriveerde al snel in de brievenbus (je hoeft er dus niet voor thuis te blijven!) en alle snacks waren heel netjes verpakt. Het voelde alsof ik een mooi cadeautje open ging maken! Dat was het eigenlijk ook want mijn box bevatte 6 verschillende snacks: allemaal even lekker.

Een van de snacks heb ik niet zelf opgegeten: dat was een melkchocoladereepje met stevia erin. Aangezien ik geen zuivel eet heb ik die aan mijn vriend gegeven (binnen 10 seconden was het reepje op magische wijze verdwenen dus ik denk dat die ook zeker goed is gekeurd!). Persoonlijk zou ik er dan ook voor kiezen om een reepje pure (rauwe?) chocolade toe te voegen aan een box, maar ik kan me zo voorstellen dat de gemiddelde mens hier niet zo van houdt. Het is natuurlijk al wel stukken beter dan een Mars.

De rest van de snacks echter: super!! Ten eerste de verse dadels: drie stuks bij elkaar verpakt en van een fijne kwaliteit. De Nakd reep en de RooBar kende ik al, maar ook die vind ik heerlijk. Gewoon lekkere rauwe energierepen met veel smaak.

Het zakje met nootjes en gedroogd fruit is meer geschikt voor degenen met iets grotere trek: hier kun je echt wel even op door!

En als laatste: de lijnzaadcrackers. Deze vond ik zelf eigenlijk het lekkerst. Ik wist niet eens dat deze bestonden zonder boekweit of andere granen erin, en ik wist al helemaal niet dat je die zo handig per 2 stuks verpakt kon krijgen. Lekker om zo weg te knabbelen, maar ook helemaal geschikt voor de vrouwen die normaal gesproken een cracker bij hun lunch eten. Veel gezonder kun je je crackers volgens mij niet kopen en helemaal fijn is dat je deze niet zelf hoeft te maken: dat scheelt een hoop tijd.

Boxbites review-3

Mijn oordeel? Ik vind het een supergoed initiatief!! Ik weet dat er heel veel mensen zijn die toch telkens naar de snackautomaat lopen op het werk terwijl ze dat eigenlijk liever niet zouden doen. Voor diegenen is BoxBites de ideale uitkomst. Je hoeft hiermee niet zelf je snacks te maken, maar het biedt je wel een gezond alternatief en vooral veel variatie.

Daarnaast lijkt BoxBites me ook ideaal voor sporters! Na een training willen veel sporters toch even snel wat energie aanvullen (wat overigens een goed idee is na een intensieve training) en met zo’n reep, dadels of notenmix gaat dat heel goed.

BoxBites zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten en worden kosteloos bij je thuis bezorgd. Heb je voedselintoleranties of allergieën? Dan kun je dat simpelweg aangeven bij het afrekenen, dan zorgen ze ervoor dat jouw box alleen voor jou geschikte snacks bevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.