EetPaleo September Challenge blog titel

EetPaleo September Challenge – doe jij ook mee?

EetPaleo September Challenge blog titel

[Update 31/8/2016: De inschrijving voor de challenge is inmiddels gesloten!]

De vakantie loopt op zijn einde, je hebt volop genoten van de zomer en bent klaar voor de laatste maanden van het jaar.
Tijd om nu eindelijk eens aan je gezondheid te gaan werken.
Tijd om dat Paleo voedingspatroon eens echt te gaan proberen. Of om het opnieuw op te pakken natuurlijk!

Hoe belangrijk gezonde voeding voor je is hoef ik jou natuurlijk niet uit te leggen. Dat weet je waarschijnlijk al! Maar hoe je het toe past in je dagelijks leven is wellicht een heel ander verhaal. Want wat eet je als ontbijt en lunch, en hoe veel dan? En wat doe je in de 101 situaties waarin ‘het niet zo gaat als gepland’? Hoe blijf je dan toch gezond eten?

Daar ga ik je in de maand september bij helpen tijdens de EetPaleo September Challenge.

Wat is de EetPaleo September Challenge?

Paleo is een voedingspatroon wat zich richt op je gezondheid. Het is géén dieet. Verwacht dan ook niet dat ik je de komende maand ga helpen om die laatste 2/5/10+ kilo af te vallen. Waar ik je wél bij ga helpen, is gezonde eetgewoontes inbouwen in jouw leven. Zodat je het niet alleen in de maand september vol kunt houden, maar ook in oktober en november en december en daarna. Zodat je niet op 1 januari opnieuw hoeft te beginnen.

Denk daarbij aan:

  • Exclusieve recepten
  • Leer hoe je een complete Paleo maaltijd samen stelt
  • Handige tips en trucs
  • Paleo toepassen in jouw (drukke) leven
  • Gratis e-book

Doe je mee? Dan kun je de gehele maand september elke dag 1 e-mail met daarin superveel Paleo inspiratie verwachten.

Kom je er niet helemaal uit? Dan kun je mij gewoon een mailtje terug sturen. Dan doe ik mijn best om je zo goed mogelijk te helpen.

De challenge begint op donderdag 1 september 2016 en eindigt op vrijdag 30 september 2016. Inschrijven kan vanaf nu! Scroll simpelweg naar onderen op deze pagina, en vul je gegevens in.

Wat is de EetPaleo September Challenge NIET?

Hierboven heb ik natuurlijk al een aantal punten genoemd. Maar er zijn een aantal dingen die ik ook graag wil benoemen.

Tijdens deze challenge ga ik jouw voedingspatroon niet voorkauwen. Ik geef je slechts de tips, trucs, tools en inspiratie om het ZELF te kunnen doen. Ik geloof er namelijk heilig in dat jij het zelf kunt. Ik weet uit ervaring dat Paleo voor iedereen anders is. En daarom kan ik dus ook niet bepalen wat voor jou het juiste is, al zou ik het nog zo graag willen. Zie het als een ontdekkingstocht met begeleiding.

Je bent tijdens deze challenge zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Er is geen goed of fout, ik kom je niet controleren. Dus zelfs als je gewoon eens wilt zien wat Paleo nu eigenlijk inhoudt, dan kun je prima mee doen.

Als laatste is deze challenge geen medisch advies. Ik ben geen arts en ik werk niet als therapeut. Gebruik je dus medicatie, heb je een bepaalde aandoening of is er iets anders waar je over twijfelt; bespreek dat met jouw behandelaar.

Wat kost het? (de kleine lettertjes)

Deelname aan de EetPaleo September Challenge kost helemaal niets.

Wacht even. Een Paleo challenge die helemaal gratis is? Daar moet een addertje onder het gras zitten, toch?

Nou, nee. Het enige wat ik van je vraag is je e-mailadres en voornaam achter te laten wanneer je mee wilt doen aan de challenge. Met die gegevens kan ik jou elke dag in september een mailtje sturen met alle tips en trucs erin. Jouw gegevens behandel ik geheel vertrouwelijk, ik speel deze niet door aan derden. Na september zul je mijn wekelijkse nieuwsbrief ontvangen. Zit je daar helemaal niet op te wachten? Dan kun je je met 1 klik op de knop weer uitschrijven. That’s it.

Het gratis organiseren van deze challenge helpt mij om duidelijk te maken waar mensen tegenaan lopen. Met die kennis kan ik anderen uiteindelijk nog beter helpen. Misschien geef je me onbewust wel inspiratie voor een artikel, een heel nieuw boek, of weer iets anders. Daarmee ben ik al blij!

Dus… Doe je mee? Je hebt echt niets te verliezen, en het zijn maar 30 dagen!

Schijf je in via onderstaand formulier:

[De inschrijving is per 31/8/2016 gesloten]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.