Mijn week in foto’s – deel 8

Het is alweer 2 weken geleden dat ik een ‘mijn week in foto’s’ plaatste; ik sloeg even een weekje over met als voornaamste reden het uitkomen van het eBook ‘Paleo Ontbijt‘ vorige week! (wat natuurlijk véél leuker nieuws was!!)
Dus wat voerde ik de afgelopen 2 weken verder allemaal uit?

week8-01

Ik boekte een paar dagen weg voor mijn vriend en mij in Verviers, in een mooi hotel. Lekker even een paar dagen er tussenuit, en waarschijnlijk heerlijk wandelen in natuurgebied de Eifel en omstreken. Half mei is het zo ver, ik kan niet wachten!

week8-02

Gek genoeg was ik ook ineens om 5.30h ’s ochtends al klaar wakker. Dat gebeurt me niet vaak. Dus wat doe je dan? Gewoon even een uur yoga, in de woonkamer. Goed begin van de dag!

week8-03

Een van mijn maaltijden afgelopen week; broccoli met kip. Simpel, maar heel lekker! Vooral met wat coconut aminos.

week8-04

Vorig weekend ging ik een dagje naar mijn ouders om hun nieuwe keuken te bewonderen. Nou, die is héél erg mooi geworden. Al is het alleen maar omdat er een kast van een Boretti fornuis in staat!! Met 2 ovens, ingebouwde bakplaat, wokbrander, enz. Ik wilde er eigenlijk in gaan wonen, maar dat mocht niet..

week8-05

Als je naar je ouders gaat dan word je verwend. Ja, met Paleo appeltaart. (gebakken in de nieuwe oven, uiteraard) Heerlijk!!

week8-06

Ook hebben we lekker gewandeld door de duinen en over het strand in de provincie waar ik mijn eerste 22 levensjaren door bracht. (ja, ik ben eigenlijk een echte Zeeuw!) Een tocht van Oostkapelle naar Westkapelle.

week8-07

Voor een goede vriend maakte ik deze Paleo taart. De onderste laag is chocoladecake en de topping is gemaakt van peren-cashewroom. (met paaseitjes als decoratie) Ik heb er zelf niks van gegeten (behalve natuurlijk de beslagkom uitgelikt) maar het schijnt een heel erg machtige taart geweest te zijn.. Daar kan ik me wel iets bij voorstellen..

week8-08

Een zakelijke afspraak in Alkmaar; ik had nog wat tijd over dus ik dacht laat ik eens gaan shoppen. Uiteindelijk had ik daardoor geen tijd meer om te lunchen. (maar wees gerust, ik heb wel weer wat mooie schaaltjes gekocht waar ik eten in kan fotograferen..) Wel had ik tijd om even snel mijn favoriete drankje bij EkoPlaza te halen: Karma Kombucha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.