Mijn week in foto’s – deel 9

Benieuwd hoe mijn afgelopen 2 weken eruit zagen? Hieronder zie je een selectie van het beeldmateriaal! (of volg me op Instagram voor nóg meer foto’s!)

week9-1

Om te beginnen kreeg ik mijn Xeroshoes binnen. Ik schreef al een artikel over minimalistische schoenen, maar wilde jullie toch nog wat meer vertellen 😉 Zoals je ziet is het een echt bouwpakket! Je krijgt 2 zolen, 2 veters en een handig ding om gaatjes mee te maken. Daarna mag je zelf aan de slag..

week9-2

Allereerst knipte ik de zolen op de juiste maat. Ik heb niet zulke hele brede voeten, dus er moest nog een randje af. Best spannend: net nieuwe schoenen gekocht, moet je er al in gaan knippen! Ik moet eerlijk zeggen dat ik er echt niet helemaal van overtuigd was dat het goed zou gaan.. Maargoed, verbandschaar erin (dat raadden ze aan..) en knippen maar.

week9-3

Het eindresultaat! Nieuwe slippers die precies passen en ook nog eens goed aan mijn voet blijven zitten. Gelukt! En het was eigenlijk helemaal niet moeilijk.

week9-4

Vorig weekend deden mijn vriend en ik mee met de Verbeeten Challenge; een tocht voor het goede doel. Wij kozen ervoor om 30 km te gaan wandelen. De route ging onder andere door de Loonse & Drunense duinen, in combinatie met een lekker zonnetje kon het eigenlijk niet beter!

week9-5

Ons eindresultaat: 39,91km. Dankzij de niet helemaal duidelijk aangegeven route (wisten wij veel dat V en O voor ‘verhard’ en ‘onverhard’ stond..) liepen we wat extra kilometers. In totaal zo’n 7 uur en 45 minuten onderweg geweest. Aangezien we in oktober dit jaar een marathon gaan wandelen, was dit alvast een erg mooie test.

week9-6

Een van mijn maaltijden in de afgelopen 2 weken; lekker véél groente en een biefburger.

week9-7

De foto is weliswaar een beetje wazig, maar dit is dus het eerste onderdeel van mijn toekomstige Boretti fornuis. Je kunt niet klein genoeg beginnen toch? Eigenlijk draag ik nooit een kookschort, met als gevolg dat mijn kleding meestal onder de spetters zit na een dagje koken, dus dit is een erg goede reden om die gewoonte eens aan te gaan leren.

week9-8

Van mijn ouders gekregen (net als het Boretti schort, trouwens!): een grote streng gerookte knoflook. Ik heb hem decoratief op de bar in de keuken gelegd, ziet er mooi uit, en ruikt ook nog eens erg lekker. Af en toe haal ik er een bol af om in een maaltijd te verwerken. Gelukkig ben ik echt dol op knoflook! (thuis werken is hierbij overigens ook een groot voordeel! Geen geklaag over mijn adem!)

week9-9

Een ontbijtje in het ochtendlicht. Meestal ontbijt ik pas rond een uur of 11 ’s ochtends (brunch, heet het dan) maar deze keer werd ik echt met schreeuwende honger wakker. Deze maaltijd ging er dan ook goed in: gehakt, ui, groene bakbanaan en amchoi. (amchoi is een groene bladgroente met knapperige steel, het lijkt een beetje op paksoi en je haalt het bijvoorbeeld bij de Aziatische supermarkt)

week9-10

Een ‘selfie’ kon dit keer ook niet ontbreken. Deze is genomen tijdens een mooie wandeling in het duingebied boven Den Haag. (Meijendel) Lekker in de zon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.