Paleo in foto’s – deel 11

week11-02

Tijd voor een nieuwe ‘Paleo in foto’s’! De laatste week zullen jullie wellicht flink wat veranderingen hebben gezien op EetPaleo; een nieuwe look van de website, een nieuw logo, een nieuwe nieuwsbrief én een nieuw ebook.. Maar dat is natuurlijk lang niet alles wat er de afgelopen 2 weken gebeurd is.
Vanaf nu ga ik jullie trouwens veel meer leuke nieuwtjes voor insiders vertellen via de nieuwsbrief, dus mocht je op de hoogte willen blijven… Je kunt je via deze link inschrijven!

week11-01

Van mijn moeder kreeg ik deze aanvulling voor de dakterras-tuin; een olijfboompje. Superblij mee! Binnenkort krijgt het boompje een grotere pot en kan hij flink gaan groeien.

week11-03

Even snel een deel van mijn lunch opeten tijdens mijn (aller!)laatste lesdag. Ik was vol enthousiasme een snelle lunch gaan halen bij een supermarkt en kwam er tijdens het opeten achter dat ik geen lepel had om de guacamole op te eten. Dus even snel naar een andere winkel om een lepel te kopen, en eten maar.
(ook at ik blauwe bessen en ijsgarnalen bij deze lunch)

week11-04

De afgelopen dagen zijn mijn vriend en ik een paar dagen naar Verviers geweest; lekker wandelen in de Eifel en de Ardennen! Wat prachtig, en heerlijk om weer écht in de natuur te zijn. Dat was al te lang geleden.

week11-05

Het begin van een mooie wandeling in de Ardennen; langs de Hoegne.

week11-06

Een selfie kon natuurlijk niet ontbreken. Zoals je ziet was het best koud daar, maar toch hebben we het erg mooi en gezellig gehad.

week11-07

Weer terug thuis en tijd om mijn souvenir te ‘testen’. Zwitserse chocolade, gekocht in Duitsland, en eigenlijk gingen we naar België.. Maakt allemaal niet uit, deze reep is heerlijk!

week11-08

Tijdens deze kleine vakantie ben ik er achter gekomen dat ik iets meer rust kan gebruiken dan ik de afgelopen weken heb genomen. Daarom heb ik een groot deel van de zaterdag zo op mijn favo stoel in huis gespendeerd; benen omhoog en kijkende naar de CrossFit Games regionals! (ookal is deze sport op dit moment echt te zwaar voor mijn lichaam, ik mag het nog steeds heel graag kijken, wat een geweldig fitte mensen zeg! Diep respect.)

week11-09

De stadsmoestuin doet het ook nog steeds erg goed! Alle planten zijn enorm gegroeid!

week11-10

Als laatste vond ik het nu toch echt tijd om zo veel mogelijk chemische plastic bakjes het huis uit te werken. Ik weet al zo lang dat het niet gezond is, maar ik heb er nog niet zo veel mee gedaan. De webshop Puur Mieke bood uitkomst; ik bestelde meteen 5 RVS dozen (in allerlei formaten) en binnenkort ga ik naar IKEA voor glazen bewaardozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.